top of page
FML-4572 new_edited_edited_edited.jpg

Pilates

Ontdek de Kracht van small group Pilates!

Pilates is een unieke bewegingsvorm die kracht, flexibiliteit en stabiliteit combineert. Pilates is meer dan alleen een workout; het is een holistische benadering van lichaamsbeweging die de nadruk legt op het versterken van de kernspieren, het verbeteren van houding en het vergroten van flexibiliteit.

pilates-lessen-groepslessen-small-group_edited_edited.jpg

Pilates proefles?

We starten altijd met een gratis proefles, waarin je kan kennismaken met je trainer, wij je onze studio kunnen laten zien en je kan ervaren hoe het is om een personal training te krijgen. Rondom onze Personal Training Studio is altijd voldoende gratis parkeerruimte en er is een fietsenstalling voor onze deur.

Gratis proefles aanvragen >

De Voordelen van Pilates bij Fit met Lisette

  1. Intieme Groepsdynamiek: Onze Pilates lessen worden gegeven met maximaal 6 deelnemers, waardoor een intieme sfeer ontstaat. Ontwikkel je kracht en flexibiliteit in een gemeenschap van gelijkgestemden.
     

  2. Persoonlijke Instructie: Door de kleine groep kan onze gecertificeerde Pilates-docente zich richten op de individuele behoeften van elke deelnemer. Je krijgt persoonlijke instructies en aanpassingen om het maximale uit elke oefening te halen.
     

  3. Kernversterking en Stabiliteit: Pilates legt de nadruk op het versterken van de kernspieren, wat resulteert in een verbeterde stabiliteit en lichaamsbewustzijn. Bereik een sterke, stabiele basis voor al je dagelijkse activiteiten.
     

  4. Flexibiliteit en Balans: Door gecontroleerde, vloeiende bewegingen te combineren met diepe ademhaling, bevordert Pilates flexibiliteit en balans, wat essentieel is voor een gezond en evenwichtig lichaam.

fitness-sportschool-leidschendam-voorburg.jpg

Kleinschalig en intiem, onze gecertificeerde pilates-docente heeft aandacht voor jou!

Door de kleine groep kan onze gecertificeerde Pilates-docente zich richten op de individuele behoeften van elke deelnemer. Je krijgt persoonlijke instructies en aanpassingen om het maximale uit elke oefening te halen.

bottom of page