top of page
FML-4572 new_edited_edited_edited.jpg

Yin-Yang Yogalessen

Ervaar de Perfecte Balans met small group Yin-Yang Yoga
 

In een wereld vol hectiek biedt deze unieke yogastijl de gelegenheid om te vertragen, diep adem te halen en het evenwicht tussen de kracht van yang en de zachtheid van yin te ontdekken.

Wat maakt onze Yin-Yang Yoga lessen zo speciaal?

Yin-Yang Yoga gaat verder dan een reguliere yogasessie; het is een filosofie die de complementaire krachten van yin en yang verenigt. Yang belichaamt kracht, activiteit en dynamiek, terwijl Yin staat voor kalmte, rust en ontvankelijkheid. Bij onze Yin-Yang Yoga lessen smelten deze tegenstellingen samen in één vloeiende sessie, waardoor een diep gevoel van balans ontstaat.

yin-yang-yogalessen-groepsles_edited.jpg

Yoga proefles?

We starten altijd met een gratis proefles, waarin je kan kennismaken met je trainer, wij je onze studio kunnen laten zien en je kan ervaren hoe het is om een personal training te krijgen. Rondom onze Personal Training Studio is altijd voldoende gratis parkeerruimte en er is een fietsenstalling voor onze deur.

Gratis proefles aanvragen >

De Voordelen van Yin-Yang Yoga bij Fit met Lisette

  1. Persoonlijke Aandacht: Onze Yin-Yang Yogalessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. Dit beperkte aantal zorgt voor een intieme setting en geeft onze zeer ervaren en gecertificeerde docente de mogelijkheid om elke deelnemer persoonlijke aandacht te geven.
     

  2. Kracht en Souplesse in Evenwicht: Versterk je spieren met yang-houdingen die kracht opbouwen, gevolgd door yin-houdingen die diepe stretching en ontspanning bevorderen.
     

  3. Stressvermindering en Ontspanning: Laat de drukte van het dagelijks leven los terwijl je je overgeeft aan de rustige, meditatieve aspecten van Yin-Yang yoga. Ontspanning van lichaam en geest staat centraal.
     

  4. Flexibiliteit en Mobiliteit: Door het afwisselen van dynamische bewegingen en langdurige stretches, verbetert Yin-Yang Yoga je flexibiliteit en mobiliteit, wat gunstig is voor zowel beginners als gevorderde yogi's.

fitness-sportschool-leidschendam-voorburg.jpg

Kleinschalige gym met 100% aandacht voor jou!

Onze ervaren trainer/coach heeft 100% aandacht voor jou met een op jouw doel afgestemd plan. Alle trainingen vinden plaats in onze gezellige kleinschalige studio in Voorburg, waar nooit meer dan 2 trainers tegelijk aan het werk zijn.

bottom of page