top of page

What our customers say

blank-profile-photo.jpg

Shalini Gwendolyna

average rating is 5 out of 5

Ik ben middels mijn sportschool bij Lisette gekomen. Ik had een duidelijke wens wat ik graag wil bereiken. Hele duidelijke uitleg gehad en samen een inzage gedaan in hoe ik at. Daar werd mij uitgelegd dat ik bepaalde dingen teveel en andere dingen te weinig at. Lisette heeft een duidelijk voorbeeld gegeven over hoe een dag qua eten er uit ziet wat bij mij past. Geen dieet, maar echt een verandering in levensstijl. Ik ben mij, dankzij Lisette, veel bewuster bezig gaan houden met wat voeding is. Het moet voeden en niet vullen. Lisette is echt een topper, heeft mij goed geholpen en zal haar zeker aanbevelen.

blank-profile-photo.jpg

Wiru Duke

average rating is 5 out of 5

Sinds april ben ik gestart met foodcoach Lisette. Mijn doel was om te leren hoe ik mijn eetpatroon moest aanpassen bij mijn leeftijd. Lisette heeft mij geleerd dat dit eigenlijk niet echt met je leeftijd te maken heeft maar veel meer met de verdeling van voedingsmiddelen. Ze sluit daarbij aan bij je al aanwezige kennis over voeding en je eetwijze. Ze stimuleert en motiveert, om op je eigen tempo je eetpatroon aan te passen. Niets is fout maar het kan natuurlijk altijd beter
Lisette is een leuke , vrolijke en geïnteresseerde vrouw, waardoor de afspraken ook nog eens gezellig zijn. Aan iedereen die twijfelt of ze een afspraak zullen maken...doen!!

blank-profile-photo.jpg

Daniella Zammito

average rating is 5 out of 5

Met de hulp van Lisette ben ik na een half jaar weer op mijn streefgewicht uitgekomen, terwijl er maar kleine veranderingen voor nodig waren om mijn Italiaanse eetstijl aan te passen! Nog steeds lekker eten, maar d.m.v. andere combinaties en de ontzettend motiverende en enthousiaste gesprekken met Lisette is deze manier van afvallen prima te doen Lisette houdt rekening met je eigen voorkeuren en dat was voor mij de reden waarom ik met haar dit traject in wilde! Ontzettend bedankt lieve Lisette voor al jouw support en duwtjes in de rug!

blank-profile-photo.jpg

R. van Venrooij

average rating is 5 out of 5

In mei 2022 ben ik begonnen met personal training en coaching over voeding/ aanpassen leefstijl bij Lisette.

We zijn nu een half jaar op de goede weg en eet ik veel gezonder en bewuster, ben fysiek veel sterker en veel fitter, en beweeg ook meer naast de personal training.

Hoe moeilijk het is om vastgeroeste eet- en bewegingspatronen te doorbreken, dat herkent iedereen wel.

Lisette neemt je mee in je persoonlijke uitdagingen en doelen, en weet je steeds heel goed te motiveren om de doelen te bereiken.

Wat ik vooral heel prettig vind is dat Lisette goed rekening weet te houden met je fysieke (on)mogelijkheden en daar haar trainingsprogramma op afstemt.

En als klap op de vuurpijl verbrand je ook de slechte vetten, en val je automatisch daarmee af.

Lisette haar ontspannen manier van trainen gecombineerd met de juiste dosis humor maakt het geen opgave om bij haar te trainen.

Het is de verandering van je eigen (ongezonde) leefstijl om op een ongedwongen manier tot een gezonde leefstijl te komen.

Wat voor mij heel belangrijk en prettig is dat de geleidelijke overgang naar fitter worden en leefstijlaanpassing je door Lisette haar manier van adviezen en trainen ook daadwerkelijk in de praktijk steeds meer ongemerkt toepast.

Ik kan Lisette van harte aanbevelen. Je bent bij haar in goede handen op weg naar een gezonde en fitte leefstijl.

blank-profile-photo.jpg

Marco Kappetein

average rating is 5 out of 5

Wij dachten dat we gezond en gevarieerd aten. Nou niet dus.! Lisette coacht je met gezonde voeding, maar je hoeft echt niet op een wortel te knagen. Je kan lekker eten waarbij je nog goed afvalt ook! Met behoud van spieren. Lisette is super aardig en deskundig echt een topper.

blank-profile-photo.jpg

Marieke van Steenbergen

average rating is 5 out of 5

Ik ben bij Lisette terecht gekomen na een like en deel actie van de pagina Uit liefde voor jezelf.
Ik was al een tijdje zoekende naar een juiste manier om af te vallen en het winnen van deze actie kwam daarbij super uit! Na een intakegesprek heeft Lisette op basis van wat ik al at een schema gemaakt met aanpassingen en variaties. Belangrijkste is daarbij dat je geen honger hebt, het moet namelijk geen dieet worden en niet om volhouden gaan. Het gaat om het aanpassen van je leefstijl zodat je na het bereiken van je streefgewicht ook op gewicht kunt blijven.
Resultaat: na 3 weken 2,3 kilo kwijt waarvan 2 kilo vet! En niet onbelangrijk, het voelt niet als een opgave! Je eet lekkere, gezonde dingen en ik heb soms zelfs het gevoel dat ik meer eet dan normaal!

blank-profile-photo.jpg

Rene de Jonge

average rating is 5 out of 5

Ik train nu een half jaar bij Fit met Lisette en heb het super naar mijn zin! We zijn nu i.v.m. lockdown overdekt buiten aan het trainen voor de deur bij Fit met Lisette, maar daarvoor trainde ik altijd lekker binnen in de studio. De studio ziet er gezellig uit en (buiten alle apparatuur, gewichten, roeimachine en hometrainer) is van alle gemakken voorzien; speciale ruimte om om te kleden, lekkere bonenkoffie voor of na de training aan de grote tafel, elke training een schone handdoek, fruit etc. Super goed verzorgd. Het trainen heeft ook al goed resultaat gehad want ik voel me echt fitter, zie al wat spieren en ben ook nog eens 6 kilo afgevallen! Ik ga nog wel even door dus.

blank-profile-photo.jpg

Pauline Tas

average rating is 5 out of 5

Lisette is echt een topper. Ik zou haar voor iedereen willen aanraden die op een gezonde manier af wil vallen! Lisette stelt een programma samen op basis van jouw doelen en wat bij jou past. Daarbij houdt ze rekening met jouw levensstijl en de dingen die je daarin echt belangrijk vindt, zodat je wel kan blijven genieten. Haar voedingsadvies is super; ze geeft je inzicht in wat gezond eten is, het is goed te begrijpen en het is realistisch. Daarnaast is ze ook erg menselijk in haar aanpak, direct en eerlijk. Ze wijst je er op als het niet goed gaat, maar ook vooral wanneer het wel goed gaat. Ik probeer al een aantal jaren af te vallen en nu is het mij voor de eerste keer ook echt gelukt. In iets minder dan vijf maanden - 10 kilo en we gaan nog even door. Het doel is bijna bereikt, maar ik weet zeker dat ik met alle adviezen en een verandering in eetstijl ook hierna mijn ideale gewicht kan vasthouden. Lisette, bedankt!

blank-profile-photo.jpg

Astrid Teunissen

average rating is 5 out of 5

Super tevreden, -6 kg na 8 weken! En we gaan nog door. Na koolhydraat-arm dieet, shakes, weight watchers (ik heb eigenlijk alles geprobeerd) kwam ik iedere keer weer aan, omdat ik weer iets dronk of at wat niet in mijn dieet paste. Ik was zo'n 10 kg te zwaar, dus geen extreem overgewicht, maar juist die moeilijke hardnekkige kilo's, die er niet af gaan. Ik had eigenlijk de moed een beetje opgegeven dat het zou lukken. Ik ben toen op zoek gegaan naar een gewichtsconsulente die geregistreerd staat, zodat mijn zorgverzekeraar dit als preventiecursus zou vergoeden. Lisette voldoet hier aan, dus vol goede moed begonnen. Lisette heeft alles doorgemeten en met mijn vegetarische voedingsgewoonte een eetschema opgesteld en op mijn app vul ik alles in. Ik kwam er achter dat ik eigenlijk ook altijd te weinig at, mijn verbranding stond op de spaarstand. Sinds het begin geen dag honger en met Sinterklaas, Kerst en Oudjaar gewoon kunnen genieten. Lisette leert je keuzes maken, zodat ook af en toe een patatje, chocolade ofzo kunt kiezen en daarna weer door kunt pakken en doorgaat met afvallen. Ook haar receptenboek staat vol ideeën ook voor vegetariërs. Lisette stimuleert je ook en is positief en juist die persoonlijke begeleiding werkt heel goed. Het is gewoon leuk om naar je weegmoment te gaan. En omdat Lisette rekening houdt met dat wat je graag eet, is het ook makkelijk om deze voedingsgewoonte vol te houden en voelt het niet als dieet.

blank-profile-photo.jpg

I. de Witte

average rating is 5 out of 5

Ontzettend blij zijn wij met de personal training van Lisette. Elke week een feest om bij haar te kunnen trainen. Ondank grote verschillen in niveau en fanatisme, krijgt Lisette het voor elkaar om voor ons elke week een training om maat te verzorgen die ook rekening houdt met eventueel aanwezige beperkingen in het gesteld. Ze motiveert ons, spreekt ons af en toe streng toe omdat we het nodig hebben (de een doet soms wat te veel en de ander wat te weinig :) en ze is altijd vrolijk. Fijn om in 2023 verder te trainen onder haar begeleiding!

blank-profile-photo.jpg

Ruud Kerstjens

average rating is 5 out of 5

Door het programma 90 Days of Dedication (SnowWorld) bij Lisette terecht gekomen. Niet alleen een super resultaat tot nu toe ( vet percentage van 17.4 % naar 14.4 %) maar ook veel geleerd over hoe en wat te eten (veel heerlijke en eenvoudige recepten voor ontbijt, lunch en diner). Thanks Lisette

blank-profile-photo.jpg

Joyce Rietbroek

average rating is 5 out of 5

Ik ben door Vanessa Emmel van Healthclub open air doorgestuurd naar Lisette. Ik ben bijna 5 jaar geleden gestopt met roken met het gevolg 15 kilo extra. Ik viel maar niet af sterker nog als ik maar iets at kwam ik gelijk aan. Ik heb bij Lisette geleerd dat ik dus veel te weinig at, en moest gaan leren meer eten. Nu na een paar maanden verder zijn de eerste 5,5 kilo er af. En ik ga door, dank je Lisette!!!

blank-profile-photo.jpg

Monique Huiszoon-Westhoek

average rating is 5 out of 5

Ben 21 april begonnen met sporten en intake met Lisette, ben ondertussen 10 kg!!! vet kwijt en ook de getallen op de weegschaal gaan naar beneden. Lisette luistert goed naar je en denkt met je mee in wat er mogelijk is voor je. Ben heel tevreden en kan iedereen deze lieve vrouw aanraden om je te helpen begeleiden bij het afvallen. Je bent en topper Lisette!

blank-profile-photo.jpg

Martijn en Jeanine de Vries

average rating is 5 out of 5

Wij hebben een aantal maanden twee keer in de week van Lisette Personal Training gehad. Haar enthousiasme en gevarieerde programma maakte het voor ons echt een feestje!
Het programma was vaak een combinatie van kracht en cardio waarbij we al snel resultaat ondervonden in ons figuur en energie niveau.
Lisette is een professional in haar vak, bevlogen, engergiek en heeft veel gevoel voor humor.
Bedankt Lisette! Lieve groet..

blank-profile-photo.jpg

Ilona Kwint

average rating is 5 out of 5

Goed advies voor je voeding, Lisette denkt goed mee zodat je eten past in je dagelijkse bezigheden.
Super begeleiding bij het sporten. Voel mij na 5 weken al een stuk vitaler!

bottom of page