top of page
FML-4572 new_edited_edited_edited.jpg

Personal Training Leidschendam

Woon jij in Leidschendam en wil je met personal training nu eindelijk eens jouw doel bereiken? Dan is Fit met Lisette Personal Training het antwoord. In de gezellige Herenstraat in Voorburg, op 5 minuten fietsen van Leidschendam vind je dé Personal Training Studio die jou helpt met een persoonlijk trainings- en voedingsprogramma. Een programma dat je volhoudt, omdat we geloven dat trainen bij Fit met Lisette vooral leuk moet zijn. Alleen dan heeft personal training op lange termijn effect!

fit-met-lisette-personal-trainers.jpg

Gratis proefles?

We starten altijd met een gratis proefles, waarin je kan kennismaken met je trainer, wij je onze studio kunnen laten zien en je kan ervaren hoe het is om een personal training te krijgen. Rondom onze Personal Training Studio is altijd voldoende gratis parkeerruimte en er is een fietsenstalling voor onze deur.

Gratis proefles aanvragen >

Leuk en gevarieerde trainingen

Voeding, beweging, rust en ontspanning kunnen helpen jouw lichaam gezond te houden. Dit geld voor jong en oud, uiteraard ieder op z’n eigen niveau. Sporten is niet alleen van belang voor je lichamelijke fitheid, ook je mentale gezondheid is gebaat bij regelmatig sporten. Je trainingen worden afgestemd op jouw lichaam, fitheid en leeftijd voor een optimaal resultaat. We zorgen ervoor dat je plezier houdt door afwisseling in de trainingen. Ook bekijken we wat voor jou het beste werkt, zodat het sporten makkelijker is vol te houden. Bovendien hebben we aandacht voor passende gezonde voeding, waarvoor je persoonlijk advies en tips krijgt. 

Behaalde doelen behouden

Tijdens ons programma leren wij je anders om te gaan met voeding en beweging. Met inzicht in je valkuilen en tips hoe daarmee on te gaan, behaal je jouw doel. Deze werkwijze leidt tot goede resultaten en is waardevol voor de lange termijn, want we willen voorkomen dat je terugvalt in oude patronen.

fitness-sportschool-leidschendam-voorburg.jpg

Sportschool in Leidschendam

Stop met tijdverspilling en ga voor maximaal resultaat met fitness bij Fit met Lisette in Leidschendam – Voorburg. Onze sportschool is goed bereikbaar en staat garant voor effectieve trainingen onder begeleiding van ervaren personal trainers. In onze kleinschalige en gezellige gym vlakbij Leidschendam zorgen we met 1-op-1 begeleiding dat jij jouw doelen behaalt, of dit nu meer kracht, afvallen, conditie verbeteren, revalidatie na een blessure of het verbeteren van de algehele fitheid bij bijvoorbeeld ouderen betreft. Onze trainingen zijn leuk en dankzij onze moderne apparatuur erg gevarieerd. Benieuwd hoe we op een leuke manier jouw doelen gaan behalen? Vraag dan vandaag nog een gratis proeftraining aan.

100% RESULTAATGARANTIE OP ONZE BEWEZEN AANPAK

Met de bewezen aanpak van onze ervaren personal trainers geven wij 100% resultaatgarantie op het vooraf gestelde doel

Gratis vrijblijvende intake

Tijdens ons intakegesprek maken we je doelen helder. Dit vormt het startpunt voor een persoonlijk trainingsplan, volledig toegespitst op jouw lichaam en levensstijl. Ons uitgangspunt is dat het leven vooral leuk moet blijven. We helpen je graag fit en gezond ouder te worden

Personal training voor resultaat

We begrijpen dat je met personal training graag fitter wilt worden. Voor de een is dat meer spieren en voor de ander is dat een betere mobiliteit. Met Fit met Lisette lukt dit ook echt, omdat we jouw lichaam en levensstijl als uitgangspunt nemen. We gaan op zoek naar een trainingsmethode die bij jou als uniek persoon past. Op die manier voorkomen we klachten en blessures. We schakelen snel als je iets anders wenst om er bij iedere training het beste uit te halen. Zo benut je jouw kostbare tijd optimaal op weg naar een fitter leven.

Personal trainer met 100% focus

Wij doen de naam personal training eer aan door je daadwerkelijk in een privé sfeer te laten sporten. We hebben een kleinschalige en laagdrempelige studio in Leidschendam – Voorburg, die voorzien is van alle comfort. Daar heeft je gediplomeerde personal trainer 100% aandacht voor jou. Op die wijze begeleiden we mensen van jong tot oud met gevarieerde oefeningen en allerlei voedingstips. Onze personal coaches doen niet aan crash diëten, maar leren jou juist wat verantwoord en toch lekker eten is. De slimste manier om resultaat vast te houden.

Handig: Fit met Lisette Personal Training App

Fit met Lisette gaat een stap verder voor de klanten uit onder andere Leidschendam, Voorburg, Rijswijk en de Binckhorst in Den Haag. Wij adviseren je met onze App namelijk elke dag. Lees alles gewoon thuis op de bank in Leidschendam nog eens na. Je kan in de App een voedingsdagboek bijhouden, zodat wij ook buiten je personal trainingen om je houvast zijn. In de App check je natuurlijk ook jouw trainingsschema’s en onze persoonlijke adviezen, wel zo gemakkelijk.

Fitness in Leidschendam

Bij Fit met Lisette weten we dat personal training staat of valt met de juiste mindset. Daarom helpen we mensen uit Leidschendam om hun levensstijl te transformeren. Onze personal training is dus meteen personal coaching. Omdat je er plezier in moet krijgen om gezonder te leven. En als jij er met commitment voor gaat, beloven wij resultaat

bottom of page