top of page
FML-4572 new_edited_edited_edited.jpg

Personal Training Voorburg

Zoek je een Personal Trainer in Voorburg? Ontketen Jouw Potentieel in het Huygenskwartier in Voorburg bij Fit met Lisette Personal Training! Stel je voor dat je je fitter kunt voelen dan je ooit voor mogelijk had gehouden, in het gezellige Huygenskwartier, tussen Leidschenveen, Leidschendam en de Binckhorst in Den Haag.

 

Bij Fit met Lisette hebben we al talloze mensen van alle leeftijden uit Voorburg geholpen om hun doelen te verwezenlijken. Onze personal training valt op door gevarieerde trainingsprogramma's, eventueel in combinatie met praktische voedingsadviezen. We stemmen onze aanpak altijd af op realistische doelen, jouw persoonlijke voorkeuren en jouw huidige fysieke gestel. Aangezien elk individu verschillend is en een persoonlijke benadering verdient, ongeacht of men 25 of 75 jaar oud is, wordt een volledig op maat gemaakte aanpak gehanteerd.

fit-met-lisette-personal-trainers.jpg

Gratis proefles?

We starten altijd met een gratis proefles, waarin je kan kennismaken met je trainer, wij je onze studio kunnen laten zien en je kan ervaren hoe het is om een personal training te krijgen. Rondom onze Personal Training Studio is altijd voldoende gratis parkeerruimte en er is een fietsenstalling voor onze deur.

Gratis proefles aanvragen >

Personal Training en Voedingsadvies

Opmerkelijk genoeg begint een gezond lichaam niet bij je spieren, maar in je hoofd. Om je uiteindelijke doelen te verwezenlijken, is volledige inzet van essentieel belang. Dat is waarom de persoonlijke training van Fit met Lisette gelijktijdig persoonlijke begeleiding omvat. Wij zijn ervan overtuigd dat je mindset dé sleutel tot succes is om je ook lichamelijk fit te voelen. We zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft, zodat je jouw trainingsprogramma nauwgezet volgt, net zoals vele andere tevreden klanten van alle leeftijden uit onder andere Voorburg, Leidschendam, Den Haag en Rijswijk.

Snel afvallen met begeleiding in Voorburg

Wil je met begeleiding afvallen in Voorburg? Realiseer je dat gezond gewichtsverlies geen kwestie is van overhaaste veranderingen. Snel afvallen met blijvende resultaten vereist vaak de deskundige bijstand van een persoonlijke voedingscoach. Het is doeltreffender om af te vallen met de begeleiding van een persoonlijke coach. Deze professional bekijkt je lichaam en levensstijl op objectieve wijze. Vervolgens wordt de volledige aanpak, van voeding tot training, hierop afgestemd. Dankzij deskundige begeleiding leer je bovendien verstandige eetgewoonten aan en behoud je je focus op je uiteindelijke doel. Onthoud dat je mindset net zo cruciaal is als je training en voeding en dat er geen ‘quick fix’ bestaat.

fitness-sportschool-leidschendam-voorburg.jpg

Privé Sportschool met Personal Training in Voorburg

Binnen het aanbod van sportscholen met personal training in Voorburg, ben je bij ons aan het juiste adres als je gericht aan de slag wilt gaan in een kleinschalige, gezellige omgeving. In onze exclusieve personal training studio in het Huygenskwartier in Voorburg ontvang je persoonlijke begeleiding, waarbij we je één-op-één bijstaan om met boeiende en gevarieerde trainingen sessies jouw doelen te verwezenlijken. Door het gebruik van moderne apparatuur en diverse trainingsmethoden zijn al onze trainingen in onze Voorburgse studio dynamisch en aangenaam. Onze ervaren personal trainers in Voorburg zetten hun deskundigheid in om je snel naar je doelen te leiden en assisteren je ook bij het behouden ervan. Breng eens een bezoek aan onze studio in het gezellige Huygenskwartier in Voorburg, gelegen tussen Rijswijk, Leidschendam, Leidschenveen en de Binckhorst in Den Haag.

Gegarandeerd een blijvend resultaat met onze bewezen aanpak

Met de bewezen aanpak van onze ervaren personal trainers geven wij 100% resultaatgarantie op het vooraf gestelde doel.

Gratis Intake en Proefles

Tijdens ons inleidende gesprek stellen we jouw doelstellingen scherp. Dit vormt het vertrekpunt voor een op maat gemaakt trainings- en evt. voedingsplan, helemaal aangepast aan jouw lichaam, leeftijd en levensstijl. Onze overtuiging is dat het leven vooral plezierig moet blijven.

Boeiende en Afwisselende Workouts

Je workouts worden afgestemd op jouw lichaam voor snellere en zichtbare resultaten. We zorgen ervoor dat je geniet van gevarieerde trainingen. Bovendien onderzoeken we wat het beste bij jou past, zodat het volhouden van de trainingen leuker en makkelijker is. We blijven voortdurend gefocust op jouw fysieke situatie en bieden persoonlijk advies en tips.

Behaalde doelen behouden

Tijdens ons programma leren wij je een andere benadering van voeding en beweging aan. Door inzicht te krijgen in je struikelblokken en tips te ontvangen om ermee om te gaan, bereik je jouw doelen. Deze begeleiding leidt tot snelle resultaten en heeft blijvende waarde, aangezien we willen voorkomen dat je terugvalt in oude gewoonten.

Ervaren Personal Trainer in Voorburg 

Vele Voorburgers zijn je al voorgegaan. Ze wilden zich fitter voelen, meer bewegen en gezonder leven en kozen voor Fit met Lisette. Natuurlijk sport je voor de broodnodige ontspanning, maar het is extra bevredigend als je fysieke kracht en mobiliteit toeneemt dankzij al je inzet. Een gezond lichaam telt immers dubbel en kan veel meer aan, welke leeftijd je ook hebt. Ook jij kunt dit bereiken met de juiste ondersteuning. Onze deskundige persoonlijke coaches bij Fit met Lisette identificeren snel je uitdagingen en helpen je op weg naar een gezonde levensstijl.  

Kleinschalig, laagdrempelig en privé

Onze kracht ligt in het feit dat we onze personal trainingsschema's volledig afstemmen op onze sporters. In de kleinschalige studio van Fit met Lisette is alle aandacht op jou gericht, en kun je samen met jouw persoonlijke trainer trainen in onze gezellige sportruimte. Hier kun je je volledig richten op je einddoel in een fitnessruimte waar je ongestoord je oefeningen kunt uitvoeren. Uiteraard begeleidt je persoonlijke trainer je hierbij en krijg je waardevolle tips en adviezen. Zo voorkom je blessures en andere ongemakken, en houd je het trainen vooral plezierig. Dit alles vindt plaats in een zijstraatje van de Herenstraat in Voorburg!

Fitness in Voorburg 

Bij onze fitness in Voorburg streven we naar het behalen van jouw doelen onder begeleiding van ervaren fitnessinstructeurs. Of je nu snel wilt afvallen of spiermassa wilt opbouwen, onze deskundige coaches hebben ervaring op allerlei niveaus, werken met hele jonge en ook heel veel oudere mensen en gaan geen uitdaging uit de weg. We zijn zo overtuigd van ons kunnen dat we je bij onze fitness in Voorburg een resultaatgarantie bieden. Investeer in jezelf en vraag vandaag nog een gratis proeftraining aan!

 

Personal Training App 

Naast onze persoonlijke begeleiding biedt Fit met Lisette ook een handige Personal Training App aan om je optimaal te ondersteunen. Op deze manier kun je jouw kostbare tijd en energie zo efficiënt mogelijk inzetten. Dit leidt tot snellere resultaten, wat immers je uiteindelijke doel is!

bottom of page