top of page
FML-4572 new_edited_edited_edited.jpg

Snel afvallen

Snel afvallen onder begeleiding? Blijvend resultaat behouden? Besef dat overgewicht niet
van de ene op de andere dag is ontstaan. Snel veel afvallen lukt vaak niet zonder
professionele hulp van een personal trainer of coach. Het is veel effectiever om het
afvallen onder begeleiding samen met een ervaren personal trainer en voedingscoach aan
te pakken. Een persoonlijke coach kijkt met een objectieve blik naar je lichaam en ook
jouw levensstijl. Welk voedingspatroon past daarbij om gezond af te vallen? Hoe zorg je
ervoor dat je dit ook op lange termijn volhoudt? Met professionele coaching leer je
verantwoord te eten met de focus op je einddoel. Want een voedingscoach bij het begeleid afvallen helpt je om je mindset te veranderen.

fit-met-lisette-personal-trainers.jpg

Gratis proefles?

We starten altijd met een gratis proefles, waarin je kan kennismaken met je trainer, wij je onze studio kunnen laten zien en je kan ervaren hoe het is om een personal training te krijgen. Rondom onze Personal Training Studio is altijd voldoende gratis parkeerruimte en er is een fietsenstalling voor onze deur.

Gratis proefles aanvragen >

Leuk en gevarieerde trainingen

Voeding, beweging, rust en ontspanning kunnen helpen jouw lichaam gezond te houden. Dit geld voor jong en oud, uiteraard ieder op z’n eigen niveau. Sporten is niet alleen van belang voor je lichamelijke fitheid, ook je mentale gezondheid is gebaat bij regelmatig sporten. Je trainingen worden afgestemd op jouw lichaam, fitheid en leeftijd voor een optimaal resultaat. We zorgen ervoor dat je plezier houdt door afwisseling in de trainingen. Ook bekijken we wat voor jou het beste werkt, zodat het sporten makkelijker is vol te houden. Bovendien hebben we aandacht voor passende gezonde voeding, waarvoor je persoonlijk advies en tips krijgt. 

Behaalde doelen behouden

Tijdens ons programma leren wij je anders om te gaan met voeding en beweging. Met inzicht in je valkuilen en tips hoe daarmee on te gaan, behaal je jouw doel. Deze werkwijze leidt tot goede resultaten en is waardevol voor de lange termijn, want we willen voorkomen dat je terugvalt in oude patronen.

fitness-sportschool-leidschendam-voorburg.jpg

Kleinschalige gym met 100% aandacht voor jou!

Onze ervaren trainer/coach heeft 100% aandacht voor jou met een op jouw doel afgestemd plan. Alle trainingen vinden plaats in onze gezellige kleinschalige studio in Voorburg, waar nooit meer dan 2 trainers tegelijk aan het werk zijn.

100% Resultaatgarantie op gewichtsverlies

Met de bewezen aanpak van onze ervaren personal trainers en voedingscoaches geven wij 100% resultaatgarantie op het vooraf gestelde doel.

Afvallen met krachttraining

Bij het nastreven van je doelen is afvallen met behulp van krachttraining een van de methoden die we hanteren. Vaak rijst de vraag: is cardio of krachttraining beter voor gewichtsverlies? Wanneer je onder onze begeleiding doelgericht aan gewichtsverlies werkt, gaan we verder dan simpelweg kiezen tussen cardio en krachttraining. We bieden ook deskundige ondersteuning op het gebied van mindset en voeding, twee essentiële factoren met een aanzienlijke impact op afvallen. Het heeft geen zin om veel krachttraining te doen als je tussendoor ongezonde snacks eet of als je inefficiënte trainingsmethoden hanteert. Onze persoonlijke trainers helpen je om het optimale uit je inspanningen te halen tijdens het begeleid afvallen.  

Personal training voor resultaat

Cardiovasculaire training, ook wel bekend als cardio, is een trainingsmethode die zich richt op het handhaven van een bepaalde hartslag. Kan cardio helpen bij gewichtsverlies? Absoluut, door verschillende oefeningen uit te voeren en je hartslag op een constante niveau te houden, bouw je je conditie op en verbrand je aanzienlijke hoeveelheden calorieën. Deze verbranding van calorieën draagt uiteindelijk bij aan gewichtsverlies. Het combineren van zowel cardio als krachttraining is een goede manier om te komen tot optimale resultaten in termen van algehele fitheid. Bij ons kun je profiteren van diverse en moderne apparatuur die een scala aan cardio-oefeningen biedt, specifiek gericht op gewichtsverlies. Ontdek zelf de voordelen van gewichtsverlies door middel van cardio en neem gerust deel aan een gratis proeftraining om het zelf te ervaren. Onze experts staan klaar om je te begeleiden op je reis naar een gezondere levensstijl.
 

Begeleid afvallen voor blijvend resultaa

Hoe val je snel af? Op het internet vind je talloze diëten die allemaal beweren dat ze je een slanker lichaam zullen geven. Het kan echter verwarrend zijn om door deze overvloed aan informatie te navigeren. Maar je hoeft deze reis niet alleen te maken. Overweeg de hulp van een persoonlijke coach. Hoe fijn is het als je met je vragen terecht kunt bij iemand die er echt verstand van heeft. Iemand die weet hoe het zit en jou begeleidt naar een blijvend resultaat. Door de juiste lichaamsbeweging en een aangepast voedingspatroon kan je lichaam wennen aan je nieuwe, gezonde levensstijl.

Onze aanpak omvat ook ondersteuning bij het aanpassen van je dieet. Het veranderen van je eetgewoonten kan namelijk nog steeds plezierig zijn en gezond(er) eten kan ook nog steeds heel lekker zijn! Zeker wanneer je de positieve resultaten op de weegschaal ziet en het gevoel van meer vitaliteit en energie ervaart, zal je dat alleen maar willen vasthouden. Met begeleiding bij gewichtsverlies krijg je van ons de tools om dit gevoel permanent te behouden.

 

Bij Fit met Lisette weten we dat personal training staat of valt met de juiste mindset. Super snelle manieren om af te vallen zijn er niet. Het is belangrijk dat je snel en gezond afvalt. Daarom helpen we mensen om hun levensstijl te transformeren. Onze persoonlijke trainer training is dus meteen jouw persoonlijke coach. Omdat je er plezier in moet krijgen om gezonder te leven. En als jij er met commitment voor gaat, beloven wij je een goed resultaat!

 

Vind je het lastig om af te vallen, en vooral om voorgoed met je overgewicht af te rekenen? Lukt het keer op keer niet om je aan zo’n dieet te houden? En vliegen de kilo’s er weer aan, terwijl je net zo lekker was afgevallen? Dan is professionele hulp bij afvallen voor jou de oplossing. Samen met een coach krijg je wél grip op je gewicht.
 

Hulp bij afvallen met personal trainer

Bij Fit met Lisette hebben we al veel mensen geholpen om een gezond gewicht te bereiken. Onze personal trainer / voedingscoach biedt je gevarieerde oefeningen, recepten en adviezen, zodat je zelfs plezier aan het afvallen gaat beleven. Met persoonlijke begeleiding bij afvallen kom je erachter wat er mis gaat in je voedingsgewoonten en krijg je van ons een persoonlijk voedingsschema om af te vallen. En het handige is dat je met onze Fit met Lisette App niet altijd de deur uit hoeft. Je checkt thuis op je telefoon of tablet wat je die dag aan je streefgewicht kan doen. Die persoonlijke hulp bij afvallen bewijst zich iedere dag weer met tevreden cliënten.

Waarom val ik niet af?

Dit is één van de meest gestelde vragen van iedereen. Ook wij krijgen deze vraag vaak gesteld en dat begrijpen we helemaal. Het is ook niet makkelijk om zonder kennis of motivatie af te vallen. Want veel mensen zitten met de vraag: ”Hoe val ik snel af?” Hier komt veel om de hoek kijken, zoals voeding, leefstijl en beweging. Elk lichaam is anders en heeft zijn eigen beste manier van afvallen. Wij geven je de basispijlers voor het afvallen en het verliezen van gewicht.

 

Voeding

Afvallen is niet makkelijk en je moet er wat voor doen. Met professionele begeleiding, trainingsschema’s om af te vallen en voedingsschema’s om af te vallen wordt het al een stuk makkelijker en raak je veel gemotiveerder dan wanneer je zelf zomaar wat gaat doen. Vooral voeding is erg belangrijk, je kent vast de uitdrukking ‘abs are made in the kitchen’ (buikspieren maak je in keuken) wel. Je zet al een hele grote stap door het juiste voedingsschema te volgen die voor jou op maat is gemaakt. Elk persoon heeft een andere eetgewoonte en voorkeur wat hij of zij eet en ook is elk lichaam anders. Daarom adviseren wij altijd een op maat gemaakt voedingsschema te volgen dat is samengesteld door een voedingscoach. Onze ervaren professionals kunnen je hier bij helpen. Door kennis met jou te maken en jou beter te leren kennen maken we een voedingsplan om af te vallen. Geheel op jou afgestemd.

 

De manier van trainen

Veel mensen hebben moeite om erachter te komen welke manier van trainen het beste bij hen past. Veel mensen die willen afvallen proberen informatie van internet af te halen of maken gebruik van een app. Dit zijn oplossingen, maar niemand kent jou het beste als je eigen personal trainer / voedingscoach. Een personal trainer weet hoe jouw lichaam in elkaar zit en op welke manier jij de beste resultaten kan boeken om uiteindelijk jouw doelen te behalen. Daarom is het goed om erachter te komen met een professionele hulp welke manier van trainen het beste bij jou past. Krachttraining en cardiotraining zijn de meest voorkomende trainingsmanieren om af te vallen. Maar ook binnen deze methoden kun je veel kanten op. Van de duur van de training, tot de keuze en samenstelling uit de verschillende trainingsoefeningen. Een personal trainer vindt voor jou de ultieme balans hierin.

Leefstijl bij het afvallen

Natuurlijk is jouw eigen leefstijl ook erg belangrijk. Als jij doordeweeks hard traint en je strikt aan een voedingsschema houdt, maar in het weekend alle remmen los laat, sta je er op maandag weer  hetzelfde voor als de maandag ervoor en gaat het behalen van resultaten een stuk langzamer. En dat is erg zonde. Daarom gaan wij bij Fit met Lisette verder dan alleen afvaltraining en voeding. Wij ondersteunen jou ook als een personal coach op het gebied van mindset. Door de juiste mindset te hanteren sta je al 1-0 voor en raak je nog meer gemotiveerd om de perfecte leefstijl te volgen en vast te houden.
 

bottom of page