top of page

Ik ben Lisette,
Ereps-gecertificeerd Personal Trainer, voedingscoach en ik vind het geweldig om mensen te begeleiden op het gebied van voeding en beweging. 

Mijn missie als Voedingscoach is om mensen meer bewustzijn en kennis over gezonde voeding bij te brengen. Ik wil mensen graag laten ervaren dat gezond eten lekker kan zijn en dat je, naast het bereiken van een passend gewicht, je ook fitter en beter gaat voelen.  

Het geeft me enorm veel energie om samen met mijn cliënten goede resultaten te bereiken.
Of het nu gaat om gezonder leren eten, je zwangerschapskilo’s verliezen, je bloedsuikerspiegel verlagen, je cholesterolwaarden verbeteren, je vetpercentage verlagen of een paar kilo’s kwijt raken. Iedereen is welkom!

Als Personal Trainer is het mijn passie om mensen weer met plezier te laten bewegen en om ervoor te zorgen dat je lichaam soepel blijft, sterker wordt en je conditie verbetert.

Ik heb mij gespecialiseerd in de begeleiding van enerzijds senioren die al langere tijd niet meer actief sporten en op een rustig tempo aan hun balans en mobiliteit willen werken, en anderzijds 'jongere ouderen' die nog lekker fit zijn, aan hun spierkracht willen werken en fanatieker willen sporten. 

Iedereen heeft fysiek gezien zijn eigen sterke punten en beperkingen. Als trainer let ik er goed op dat je alle oefeningen op de juiste manier uitvoert om blessures te voorkomen en het beste uit de training te halen. Bij iedere training staat jouw gezondheid én plezier voorop!

Heb je interesse om gecoacht te worden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Bij voordeur Voorhofstraat.jpg

Over Lisette

bottom of page